Intrebari frecvente ale clientilor Doby | Spalatorie Covoare!Echipa Doby va sta la dispoziie pentru a va raspunde cu placeree la toate intrebarile pe care le aveti despre Doby | Spalatorie Covoare Bucuresti. Mai jos sunt prezentate cateva dintre cele mai des intalnite in relatia cu clientii nostrii.


Cum se poate face o programare?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiProgramarile se pot face telefonic de luni pana sambata inclusiv, intre 08:00-18:00 sau nonstop On-line prin formularul de comanda.

0761 727 485  |  0774 025 775  |  0774 025 670   .

Programarea presupune stabilirea unei zile de colectare a covoarelor ce urmeaza a fi spalate, impreuna cu un interval orar de principiu. Intervalul orar este de obicei unul de 3 ore dar pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios va sunam si cu o jumatate de ora in avans pentru a verifica daca programul locatiei permite efectuarea colectarii / livrarii covoarelor dvs. Programul nostru de colectari este de Luni pana Vineri intre orele 08:00-18:00.

Cum se spala covoarele la Doby | Spalatorie covoare?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiRaspunsul scurt: mecanic, cu apa - nu chimic. Raspunsul lung: spalarea covoarelor se face cu utilaje profesionale pe baza de apa si

Utilaje pe baza de apa  |  Nu spalam chimic  . 

detergenti profesionali, linie mecanizata de spalare pe baza de perii si jet de apa pentru spalare in profunzime. Inainte de a fi spalat covorul trece printr-un proces de desprafuire initiala dupa care urmeaza etapa de inmuiere. Dupa spalarea propriu-zisa urmeaza etapa limpezirii cu apa din abundenta, etapa unde are loc verificarea existentei de pete rezistente si unde este cazul tratarea / spalarea acestora. Urmatoarea etapa este clatirea si stoarcere intr-o centrifuga speciala.

Cum se poate livra in 48 ore un covor spalat cu apa?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiIntradevar cateodata si rufele de acasa au nevoie de o zi chiar 2 in anumite cazuri. Cheia o reprezinta centrifuga si uscatorul special

Centrifuga  |  Uscator special amenajat       .

amenajat.  Ganditi-va la centrifuga dvs. de acasa, de la masina de spalat rufe. Acum inchipuiti-va o centrifuga de 4 m lungime in care covorul vine rulat si care stoarce circa 90 % din apa impreuna cu reziduurile de praf, detergenti sau alte solutii de spalare care pot ramane in covorul spalat si bine clatit. Si apoi ganditi-va la un uscator inchis, incalzit, special amenajat, dotat cu echipamente profesionale de dezumidificare si ventilatie puternica. Astfel putem livra chiar si iarna in 48 ore!

Se pot spala si covoare care au suferit o contaminare?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiDaca sunteti iubitor de animale, sunt sanse mari ca mai devreme sau mai tarziu sa se intample diferite accidente, situatii care daca

Taxa tratament: 40 Lei   .

nu sunt tratate imediat, exista riscul ca aceastea sa nu mai dispara niciodata in totalitate. O spunem din experienta a mii de covoare cu miros nespecific pe care Doby Spalatorie Covoare le-a procesat. "Situatiile catel" sunt formele de contaminare cel mai des intalnite si pe care le putem rezolva in proportie de 90%. Secretul este apa din abundenta, clatirea puternica precum si  solutiile speciale de spalare. Un rezultat pozitiv depinde foarte mult de gravitatea contaminarii, timpul de expunere al covorului la situatie, tipul covorului (lana sau sintetic) sau modalitatea de tratare imediata a suprafetei contaminate.

Care sunt preturile practicate de Doby | Spalatorie covoare Bucuresti?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiExista un tarif general care se aplica indiferent de tipul covoarelor, fie ca sunt de lana sau sintetice, moderne sau traditionale,

Spalat covoare 15 lei / mp  |  Taxa tratament: 40 Lei  .

cu fir lung sau cu fir scurt, toate sunt spalate la acelasi pret: 15 lei / mp. Incepand cu data de 01 Octombrie 2018 tariful permanent, pe tot parcursul anului, este de 15 lei / MP. Pentru covoarele care necesita tratament special/ contaminari - exista o taxa de tratament de 40 lei. Taxa acesta se poate aplica si anumitor tipuri de covoare mai groase / grele.

Se onoreaza comenzi mai mici de 6 mp?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiDa. Trebuie doar sa fiti de acord cu comanda minima de 90 lei. Fie ca este vorba de 4 mp sau 6 mp, onoram comanda cu placere.

Eficienta pentru Dvs.  |  Eficienta pentru Doby   .

Daca dumneavoastra considerati ca este eficient si ca suma de 90 lei se incadreaza in bugetul alocat spalarii covoarelor dvs. nu este nicio problema. Comanda minima este de 90 lei (chiar daca nu aveti o suprafata cumulata de 6 MP). In cazul comenzilor din afara Municipiului Bucuresti se aplica in continuare acea taxa de transport de 30 lei, comanda minima devenind astfel 130 lei.

Exista riscul sa iasa culorile la apa / sau sa intre covorul la apa?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiIn mod normal nu - nici nu ies culorile din covorul spalat de noi si nici nu intra la apa. Cum va inchipuiti deja si cum o stim si noi din 

Extrem de rar  |  Proces rapid de spalare   .

experienta noastra de atatia ani, intotdeauna exista situatii neprevazute. O atentie deosebita o avem in privinta covoarelor de lana, unde etapele procesului de spalare sunt foarte rapide astfel ca apa nu are timp sa dizolve pigmentul din covoare, covoarele fiind clatite si centrifugate imediat dupa spalare. Detergentul folosit este unul special, care nu ataca pigmentii iar apa folosita este (bineinteles!) rece. Cazurile in care au iesit culorile din covor au fost foarte rare si s-a identificat drept cauza folosirea in prealabil a unor substante nepotrivite de spalare a covoarelor. In ceea ce priveste intrarea covoarelor la apa - exista un gen de covor care are un anumit tip de urzeala / captuseala (din material tip bumbac) care la spalari repetate intra la apa. Stim sa le identificam si transmitem din timp care sunt riscurile spalarii cu apa ale acestora.

Ce tipuri de covoare se pot spala la Doby | Spalatorie covoare?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiCu cateva exceptii pe care colegii mei vor avea grija intotdeauna sa vi le precizeze, putem spala aproape toate tipurile de covoare.

Cu exceptia covoare de matase / vascoza   .

Spalam covoare de lana. Spalam covoare persane. Spalam covoare tesute manual. Spalam covoare tip Cisnadie. Spalam covoare tip Dorna. Spalam covoare tip Pierre Cardin. Spalam covoare Kika. Spalam covoare Mobexpert. Spalam covoare Ikea. Spalam covoare Rovere.  Spalam covoare copii. Spalam mocheta. Spalam covoare din fibre sintetice. Spalam covoare din fibra acrilica. Spalam covoare din nailon. Spalam covoare din polipropilena. Chiar daca nu se comporta ideal la apa totusi spalam si igienizam: covoare de matase, covoare din vascoza, covoare din iuta, covoare bumbac. Spalam carpete.

Ce garantie am ca mai primesc covoarele inapoi?


Programari Doby Spalatorie Covoare BucurestiLa ridicarea covoarelor pentru spalat primiti un bon de comanda stampilat si semnat de catre mine, Crihan Cosmin, cel

0761 727 485  |  0774 025 775  |  0774 025 760   .

care de obicei va si preia comanda si a carei afacere si este. In acest bon de comanda sunt specificate datele noastre de contact, datele dvs. impreuna cu adresa, cine va ia covorul si unde il spalam, cand am facut colectarea si cand am programat livrarea, numarul de covoare colectate, observatii speciale. Si o gluma de sfarsit: Sa stiti ca ne-am facut deja un stoc de covoare frumoase si stim ca si ale dvs. sunt foarte frumoase dar credeti-ne ca nu ne mai trebuie. Interesul nostru este sa vi le spalam ori de cate ori aveti nevoie. Si as vrea sa ne mai sunati si sezonul urmator si mai ales, de ce nu, sa ne si recomandati.