Programari: 0761 727485 | 0774 025775 | 0774 025760 Doby Spalatorie Profesionala Covoare Bucuresti va sta la dispozitie pentru programari: Luni - Sambata, intre orele 08:00-18:00. Programul de colectari / livrari este Luni-Vineri 08:00-18:00. Pentru comenzi on-line click aici.

De ce Doby - Spalatorie Covoare?

  • Spalatorie Covoare Bucuresti Echipamente de ultima generatie
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Tehnologie moderna de uscare
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Utilizare centrifuga profesionala
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Uscator inchis special amenajat
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Uscare fortata / rapida
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Solutii si detergenti profesionali
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Satisfactie garantata
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Livrare rapida 48-72 ore
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Comenzile se pot face oricand
  • Spalatorie Covoare Bucuresti Program flexibil

De ce beneficiati la Doby ?

Alegerea unei solutii profesionale de spalare / curatare a covoarelor este extrem de importanta si va aduce beneficii mari atat din punct de vedere estetic cat si igienic.

Ne referim aici la avantajul major al spalarii totale cu jet puternic de apa precum si utilizarea detergentilor profesionali impreuna cu o uscare rapida si completa a covorului.

De ce spalare cu jet de apa? Pentru ca este cea mai sigura metoda de spalare in profunzime a covoarelor, astfel orice urma de murdarie dispare, impreuna cu 99% din bacteriile existente intrun covor.

De ce uscare rapida? Cu cat sta mai mult timp ud un covor, cu atat creste riscul dezvoltarii bacteriilor, respectiv dobandirea mirosurilor neplacute.

De ce clatire puternica cu apa? Pentru indepartarea tuturor rezidurilor de detergenti sau solutii de spalare.

Spalatorie / Curatatorie Covoare

Echipa Doby |Spalatorie Covoare Bucuresti, calificata si pregatita exclusiv pentru spalat covoare, va ofera servicii profesionale de spalat / curatat covoare si crede in valoarea unui serviciu bine facut, astfel ca dumneavoastra sa fiti complet multumiti si sa deveniti astfel client pe viata al Doby Spalatorie Covoare si de ce nu, sa ne recomandati mai departe.

Cum procedam?

Dupa stabilirea telefonica a detaliilor de colectare, mai precis adresa de colectare, adresa de livrare (poate fi si alta decat adresa de colectare a covoarelor), data si intervalul orar de ridicare a covoarelor, echipa se prezinta la locatie, colecteaza covoarele pentru spalat, se preda bonul de comanda in dublu exemplar. Masuratorile se efectueaza la hala.

9 etape:


1.  Colectarea covoarelor ce urmeaza a fi spalate de la domiciliul / sediul clientului (conform programarii facute in prealabil);
2.  Stabilirea existentei petelor deosebite (daca este cazul); se fac observatii specifice asupra covoarele ce urmeaza a fi spalate (daca exista probleme in ceea ce priveste iesirea culorilor la spalat, timp de uscare atipic pentru unele covoare, etc.) Observatiile speciale se trec in copia BONULUI DE COMANDA ce ramane la Echipa Doby. Bonul de Comanda este stampilat si contine datele de identificare ale clientului, adresa clientului datele de identificare ale societatii noastre, data ridicarii, data livrarii, nr. de covoare, observatii speciale.
3.  Urmatoarea etapa ar fi Masurarea covoarelor la sediul firmei si spalarea cu solutii speciale de indepartare a petelor si a parului de animale precum si tratarea covorului cu solutii profesionale antibacteriene sau contra mirosului unde este cazul;
5.  Spalarea efectiva a covorului prin folosirea avantajelor tehnologiei pe baza de presiune mare si a utilajelor performante de ultima generatie si utilizarea detergentilor profesionali;
6.  Clatirea puternica cu apa pentru indepartarea totala a detergentilor si solutiilor de spalare;
7.  Centrifugarea covoarelor spalate;
8.  Uscarea fortata si rapida a covoarelor intr-un uscator inchis, special amenajat, dotat cu ventilatoare si dezumidificatoare profesionale si bineinteles incalzit;
9.  Livrarea covoarelor spalate la domiciliul clientului (la data si in intervalul orar stabilit de comun acord).

    Covoarele ajung in casa dumneavoastra curate, uscate si parfumate.

Serviciile noastre

GRATUIT RIDICAREA SI LIVRAREA LA DOMICILIU Dupa ce in prealabil am stabilit de comun acord in ce zi si in ce interval orar se poate face ridicarea covoarelor de la dvs. de acasa (sau de oriunde doriti dvs.) ne prezentam si ridicam covoarele pentru spalat. Dupa 48 ore (2 zile lucratoare) sosim la dvs. acasa cu covoarele spalate si uscate. Singurul efort necesar din partea dvs. este acela de a facilita ridicarea si livrarea covoarelor pentru spalat, adica sa fie cineva acasa in ziua stabilita respectiv in intervalul orar stabilit.

Nu uitati: Spalam Exclusiv Covoare!
LIVRAREA SE FACE IN MAXIM 48 ORE - 2 ZILE LUCRATOARE Nu ne trebuie mai mult pentru spalat si uscat covoare. Doua zile lucratoare. Procesul de spalare al covoarelor il poate executa chiar si o spalatorie auto, nefiind (poate) necesara o spalatorie de covoare specializata, asa cum suntem noi. Partea esentiala o reprezinta centrifugarea respectiv uscarea covoarelor dvs. Ganditi-va ca dupa o saptamana de stat pe o bara, un covor spalat si imbibat de apa nu poate sa nu prinda miros de statut (si nu numai). La noi uscarea se face fortat, ultrarapid, intr-un spatiu inchis, fara posibilitatea de contaminare externa (praf, ploaie, noxe, musca sau orice altceva). Noi spalam covoare dar totodata le si uscam.
PRETURI: Spalat covoare: 15 lei / mp; Indiferent de tipul covorului, fie ca este de lana sau tip shaggy, fie tip nou fie tip vechi, fie cu o fata sau cu 2 fete, spalam covoare la acelasi tarif pe metru patrat: 15 lei, comanda minima 6 mp. Pentru covoarele care necesita tratament special - exista o taxa de tratament de 40 lei / comanda (aici pot intra covoarele care au suferit in urma unor accidente si care au dobandit miros strain, covoarele foarte groase / grele precum si alte situatii speciale). Nu conteaza cat de murdare sunt, ele vor iesi impecabile. Singurul lucru pe care nu-l putem face in privinta covoarelor dvs. este sa le facem noi. Insa in mod cert ele vor fi curate, uscate si chiar parfumate.


 

GRATUIT

Doby Spalatorie Covoare va pune la dispozitie colectarea si livrarea la domiciliu gratuita, in orice zona din Bucuresti.

48 Ore

Indiferent de vremea de afara sau de anotimp, covoarele dvs. sunt livrate in 48 ore (printr-un proces de uscare fortata/rapida).

15 Lei / mp

Tariful pentru spalat covoare este de 15 Lei / MP, indiferent de tipul covoarelor. Taxa tratament - 40 Lei. Comanda minima 6 MP.