Programari: 0761 727485 | 0774 025775 | 0774 025760 Doby Spalatorie Profesionala Covoare Bucuresti va sta la dispozitie pentru programari: Luni - Sambata, intre orele 08:00-18:00. Programul de colectari / livrari este Luni-Vineri 08:00-18:00. Pentru comenzi on-line click aici.

Spalat covoare Doby Spalatorie covoare
       BucurestiDespre Spalat covoare in general

Spalatul covoarelor, igienizarea sau infrumusetarea lor, indepartarea petelor sau alergenilor, se poate obtine prin mai multe metode traditionale sau moderne, deseori printr-o combinatie a acestora. Majoritatea producatorilor de covoare accepta ca adevarata conceptia potrivit careia covoarele spalate des sunt mult mai placute vizual, mult mai igienice si chiar rezista mai mult in timp. Un studiu al unei importante publicatii de profil (Sanitary Maintenance) vine in sprijinul unei alte conceptii si anume aceea ca se obtin rezultate mult mai bune prin spalarea cu apa decat prin spalarea chimica. Experienta noastra a si demonstrat acest lucru si drept dovada suplimentara sunt 3 curatatorii chimice importante din Bucuresti care au renuntat sa mai spele chimic, apeland in prezent la serviciile Doby Spalatorie Covoare Profesionala Bucuresti.

Inainte si dupa Doby Spalatorie covoare
       BucurestiDespre Spalat covoare la Doby | Spalatorie covoare

Alegerea unei solutii profesionale de spalare / curatare a covoarelor este extrem de importanta si va aduce beneficii mari atat din punct de vedere estetic cat si igienic, cel mai important lucru ramane totusi faptul ca nu trebuie s-o faceti dvs. Doby Spalatorie Covoare va pune la dispozitie servicii profesionale de spalare covoare, asta insemnand ca tehnologia folosita de societatea noastra este pe baza de apa. Procedeul de spalare este unul bazat pe metode moderne prin care se obtine o spalare in profunzime a covoarelor, dar care are la baza un principiu destul de simplu si banal: fara apa nu-i spalare. Utilajele moderne, de ultima gereratie, de la linia de spalare a covoarelor la modalitatile de clatire, limpezire si stoarcere, combinate cu eficienta detergentilor profesionali pentru covoare, obtin o spalare totala si completa a covoarelor dvs.

Centrifuga si uscator Doby Spalatorie covoare
       BucurestiDespre Uscarea covoarelor

Unul din procesele cele mai importante, centrifugarea, este etapa cand are loc indepartarea totala a detergentilor si solutiilor de spalare printr-o limpezire suplimentara a covorului dvs. Avantajul suprem al centrifugarii covoarelor spalate este faptul ca reduce substantial timpul de uscare, centrifuga extragand mai mult de 90% din apa aflata in covorul spalat. Un alt avantaj major al centrifugarii este faptul ca apa din covorul spalat fiind eliminata, exista un risc minim ca operatia de spalare sa duca la dobandirea vreunui miros nespecific pentru covorul procesat astfel (apa din covor este o piscina pentru bacterii, acestea fiind cauza principala a mirosurilor neplacute). O data limpezite si centrifugate, covoarele dvs. sunt transferate imediat in uscatorul special amenajat, inchis, dotat cu dezumidificatoare, ventilatie puternica si surse de caldura in anotimpul rece.

Transport Gratuit Doby Spalatorie covoare
       BucurestiDespre Serviciul GRATUIT de colectare si livrare

Nu se plateste nimic suplimentar pentru transport! Exista totusi o comanda minima de 6 mp. Aceasta comanda de 90 lei reprezinta un prag minim de eficienta calculat pentru deplasarile echipelor Doby spalatorie covoare Bucuresti. Onoram orice comanda de spalat covoare mai mica de 6 mp atat timp cat dvs. sunteti de acord  sa achitati contravaloarea de 90 lei. Deservim orice zona a Mun. Bucuresti, ne prezentam in orice sector, fara exceptie. Pentru comenzile din zonele limitrofe exista o taxa de transport de 40 lei, care se aplica o singura data, comanda minima fiind in aceste cazuri de 130 lei.

Preturi Doby Spalatorie Covoare BucurestiDespre Preturile practicate de Doby | Spalatorie covoare

Incepand cu data de 01.10.2018 preturile sunt: 15 lei / MP pentru orice tip de covoare. Exista o taxa de tratament de 40 lei pentru covoarele care necesita tratament special (de exemplu pentru situatiile in care exista mirosuri straine dobandite in urma contaminarii de catre animale de companie sau alte tipuri de accidente unde este necesara folosirea solutiilor speciale de spalare. In categoria tratamentelor speciale pot intra si situatiile covoarelor mai grele / groase. Comanda minima pentru care transportul este gratuit este de 6 MP.

Livrare 48 Doby Spalatorie Covoare BucurestiDespre Livrare 48 ore

In mod normal, avem nevoie doar de 2 zile lucratoare pentru spalat si uscat covoare. La Doby | Spalatorie covoare procesul de uscare este unul ultrarapid, bazat pe tehnologie moderna si care are loc intr-un spatiu special amenajat, inchis, fara posibilitate de contaminare externa astfel ca vremea de afara nu ne influenteaza foarte mult in aceasta privinta. Exceptie fac situatiile cand covoarele sunt mai groase decat in mod normal sau atunci cand temperatura de afara scade sub -10 grade Celsius, situatie in care livrarea comenzii poate intarzie cu 1-2 zile lucratoare.